Hem » Städfirma » Homemaid AB Växjö

Homemaid AB Växjö

Städfirma Category: Hemstädning
Loading...

3 Reviews on “Homemaid AB Växjö”

Overall rating
  • Leya

    Vi behövde hjälp med storstädning efter ommöblering i huset och anlitade Homemaid för detta. De lämnade ifrån sig fläckar och hade missat att städa på ett antal ställe. Vi kunde helt enkelt göra bättre själva. Vi blev så missnöjda. Vår vattenlåst försvann och avloppet luktar mer illa nu än tidigare.

  • Isa

    Jag anlitade Homemaid för flyttstädning och resultatet var under all kritik. Ränder på fönster, fläckar kvar på golvet, smutsigt svart golv och dessutom hade de sönder en rullgardin och en duschslang utan att meddela oss. När vi ber om kompensation då jag anser att de inte hållt sin del av avtalet så möts jag av byråkratiska svar om regler och ett formulär på flera sidor för att anmäla skada trots att jag har flertalet bilder som visar bristen i städningen samt skadorna de orsakat. Jag skulle inte rekommendera detta företag för.

  • Carin

    En extremt dålig flyttstädning som resulterade i att vi fick förstörd bänkskiva samt även trasiga delar på badkaret/avloppet som gjorde det obrukbart. Detta var ingenting de meddelade att de råkat göra, utan saker vi upptäckte efter att de gått. De lämnade dessutom lägenheten olåst. Själva städningen i sig var urusel och vi fick göra om allt själva. Efteråt fick vi spendera veckor med att driva igenom att vi skulle ha tillbaka pengar för den så kallade städningen och de utlägg vi blev tvungna att göra. Efter otaliga samtal med diverse olika områdes- och regionschefer på företaget betalades aldrig den utlovade ersättningssumman ut. Rekommenderar absolut inte detta företag.

Leave a Review

Select a rating